KONTINENT KRUŠEVAC

Početna Foto -Video Kafe Kontakt

...........................

.............................................................

Našu firmu čini ekipa ljudi sa ogromnim iskustvom u oblasti fotografije i video produkcije. Pored stručnog kadra, posedujemo i vrhunsku fotografsku i video opremu, tako da smo spremni da ispunimo sve vaše zahteve i želje.

      Naše osoblje će Vam izaći u susret i snimiti i fotografisati Vaše najdragocenije trenutke poput venčanja, krštenja, rođendana… Postoji mogućnost snimanja događaja sa više kamera, kao i mix na licu mesta. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i snimanje sa najnovijom Full HD opremom. Ukoliko imate potrebe za različitim multimedijskim ili reklamnim spotovima, obratite nam se sa poverenjem. Sve Vaše ideje i zelje pretvorićemo u stvarnost.

Album - Punoletstva Album - Svadbe

     HDTV ili televizija visoke rezolucije skraćenica je od engleske riječ High-definition television. Najvažniji detalj koji HDTV razlikuje od analogne i drugih vrsta digitalne televizije je visoka rezolucija. To znači da se broj linija i broj piksela po liniji na televizijskoj slici znatno povećao. Dok se tradicionalna televizijska slika standardne definicije (SD) emituje sa 720 x 576 piksela, televizijska slika visoke definicije ima veličinu do 1920 x 1080 piksela. To doprinosi postizanju slike znatno bolje jasnoće, oštrine i većeg broja detalja.